"Bachelor Thomas reageert op relatiebreuk, en Merel weer op hem | RTL Nieuws"

"Bachelor Thomas reageert op relatiebreuk, en Merel weer op hem | RTL Nieuws"

"Bachelor-winnares Merel Beks (27) en Thomas van der Vlugt (30) zijn uit elkaar. Dat bevestigde Merel dinsdagochtend na stevige geruchten op de juicekanalen dat Thomas vreemd zou gaan. Na haar statement op Instagram komt ook Thomas nu met zijn kijk over de breuk."
 
28-06-2022 12:13:58

"Bachelor-winnaar Merel en Thomas uit elkaar: 'Voel me voor schut gezet' | RTL Nieuws"

"Juicechannels hintten er al een tijdje op: de relatie tussen 'De Bachelor'-winnares Merel Beks (27) en Thomas van der Vlugt (30) zou niet soepel verlopen. Vandaag laat Merel weten hoe het zit. De twee zijn officieel uit elkaar, schrijft ze op Instagram. 'Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word.'"
 
28-06-2022 10:44:49

"Bachelor Thomas en Merel uit elkaar: ‘Ik schaam me diep’ | Show | AD.nl"

"Thomas van der Vlugt en Merel Beks zijn niet langer samen. De Stuk TV-presentator verloor zijn hart aan Merel in het datingprogramma The Bachelor, maar volgens haar zijn er meerdere dingen gebeurd waardoor hun romance op de klippen is gelopen. ‘Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren en hij wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed.’"
 
28-06-2022 10:33:51

"Indigo geeft eindelijk duidelijkheid over relatiegeruchten Rijk Hofman | RTL Nieuws"

"In 'De Bachelor' probeerde Indigo Oord (21) begin dit jaar het hart van Thomas van der Vlugt (30) te veroveren. Helaas voor Indigo werd ze uiteindelijk naar huis gestuurd, maar het duurde niet lang voordat ze aan een andere BN’er werd gekoppeld. Indigo werd namelijk meerdere keren met Rijk Hofman (25) gespot. In het zomerboek van 'Grazia' verklapt ze voor het eerst wat zich nu precies heeft afgespeeld tussen de twee."
 
24-06-2022 17:38:31