"Thorgan Hazard in jubelstemming, Eden Hazard is bezorgd | RTL Nieuws"

"Thorgan Hazard in jubelstemming, Eden Hazard is bezorgd | RTL Nieuws"

"Toen Thorgan Hazard na het gewonnen duel met Portugal even op zijn telefoon keek, wist de Belgische doelpuntenmaker genoeg. "Dit was het belangrijkste doelpunt uit mijn carrière", zei de 28-jarige middenvelder van Borussia Dortmund, die in Sevilla de kraker uit de achtste finales van het EK besliste met een prachtig afstandsschot (1-0). "Gezien het aantal berichten dat ik al op mijn telefoon heb ontvangen, mag ik dat wel concluderen.""
 
28-06-2021 08:44:14

"België onttroont titelhouder Portugal op EK | RTL Nieuws"

"België heeft bij het EK voetbal titelhouder Portugal in de achtste finales uitgeschakeld. De 'Rode Duivels' wonnen in Sevilla met 1-0. Het doelpunt kwam op naam van Thorgan Hazard, die vlak voor de rust doeltreffend uithaalde."
 
27-06-2021 23:40:18

"België met vertrouwde namen, Portugal met twee wijzigingen | RTL Nieuws"

"Bondscoach Roberto Martinez van België heeft voor het EK-duel met Portugal in de achtste finales (aanvang: 21.00 in Sevilla) gekozen voor de vertrouwde namen. De flankspelers Thomas Meunier en Thorgan Hazard keren terug in het basisteam. In het laatste groepsduel tegen Finland (2-0) kregen Leandro Trossard en Nacer Chadli speeltijd van Martinez."
 
27-06-2021 20:51:00