"Onrust in Velsen-Noord voorbij, één aanhouding verricht | Het Parool "

"Onrust in Velsen-Noord voorbij, één aanhouding verricht | Het Parool "

" In het Noord-Hollandse Velsen-Noord is de rust weer teruggekeerd, meldt de politie, nadat een groep van circa veertig jongeren eerder op maandag a..."
 
22-12-2020 14:15:03

"Politie grijpt in bij overlastgevende jongeren in Velsen-Noord | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Ongeveer veertig jongeren in het Noord-Hollandse Velsen-Noord zijn maandagavond bij elkaar gekomen en hebben glas en zwaar vuurwerk naar de politie gegooid. Burgemeester Frank Dales van Velsen heeft een noodbevel afgekondigd en er zijn al meerdere arrestaties verricht, laat de politie weten op Twitter."
 
22-12-2020 01:02:01

"Noodbevel in Velsen-Noord om vuurwerkoverlast door jeugd: ‘Blijf binnen’ | Binnenland | AD.nl"

"In het Noord-Hollandse Velsen-Noord is door burgemeester Frank Dales een noodbevel afgegeven vanwege vuurwerkoverlast, meldt de politie. Volgens de politie is er sprake van massaal vuurwerk gooiende jeugd en zijn er aanhoudingen verricht. Er is veel politie op de been vanwege de overlast en ook de Mobiele Eenheid is ingezet. Inwoners wordt opgeroepen niet zonder noodzaak naar buiten te gaan. ,,Blijf binnen als er geen aanleiding is om op straat te zijn.”"
 
21-12-2020 20:41:07

"Noodbevel in Velsen-Noord om vuurwerkoverlast door jongeren | RTL Nieuws"

"Burgemeester Frank Dales heeft in het Noord-Hollandse Velsen-Noord een noodbevel afgegeven vanwege vuurwerkoverlast. Volgens de politie is er sprake van 'massaal vuurwerk gooiende jeugd' en zijn er aanhoudingen verricht."
 
21-12-2020 20:30:20

" Noodbevel in Velsen-Noord om jongeren die met vuurwerk gooien | NOS "

""
 
21-12-2020 20:08:17

"Noodbevel en arrestaties in Velsen-Noord vanwege overlast met vuurwerk | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"In het Noord-Hollandse Velsen-Noord zijn maandagavond jongeren massaal bij elkaar gekomen en is er met vuurwerk gegooid. De burgemeester van Velsen Frank Dales heeft een noodbevel afgekondigd en er zijn al meerdere arrestaties verricht, dat laat de politie weten op Twitter."
 
21-12-2020 19:30:50