"GeenStijl: Weet u wat wij leuk vinden? Vrouwenvoetbal!"

"GeenStijl: Weet u wat wij leuk vinden? Vrouwenvoetbal!"

"Sorry we horen u niet want we zijn even aan het juichen voor het vrouwenvoetbal"
 
08-08-2023 17:32:08

"Met bereiken kwartfinale WK is doelstelling KNVB behaald | RTL Nieuws"

"Met de winst op Zuid-Afrika en het behalen van de kwartfinale van het WK voetbal heeft Oranje voldaan aan de doelstelling van de KNVB. De directeur vrouwenvoetbal van de bond, Jan Dirk van der Zee, zei vorige maand dat hij een plaats bij de laatste acht "realistisch" achtte. "Alles meer is mooi meegenomen.""
 
06-08-2023 07:40:17

"Oranje treft verrassend Zuid-Afrika in achtste finale | RTL Nieuws"

"Oranje speelt zondag om 04.00 uur (Nederlandse tijd) in het Sydney Football Stadium de achtste finale van het WK vrouwenvoetbal tegen Zuid-Afrika, dat voor het eerst voorbij de groepsfase is gekomen op een WK. Het is de tweede keer dat de Nederlandse voetbalsters op een WK een Afrikaans land treffen."
 
05-08-2023 20:19:30

"Zuid-Afrika ziet op WK voordeel van rol als underdog tegen Oranje | RTL Nieuws"

"De Zuid-Afrikaanse bondscoach Desiree Ellis denkt dat het gunstig is dat haar ploeg, de tegenstander van Oranje, de grote onbekende is in de achtste finales van het WK vrouwenvoetbal. "Wij weten wie we treffen, Nederland heeft nauwelijks een idee tegen wie zij spelen", zei Ellis zaterdag op een persconferentie. "Iedereen ziet ons als de underdog, maar reken er maar op dat wij een wedstrijd neer gaan zetten. Dit team heeft laten zien dat niets ons in de weg hoeft te staan.""
 
05-08-2023 12:40:43